خانواده Pearlfly Staticپرلفلای استاتیک )

این براق کننده برای نچسبیدن لفاف های سطحی لواشک ها، سینی های کیک و پاستیل ها که ظروف کامپوزیتی یا چینی دارند قابل استفاده بوده و علاوه بر آن توانایی براق سازی و جدا کردن پاستیل های خاص را نیز برعهده داشته و تقریباً می‌توان گفت که براق کننده پرلفلای استاتیک عامل ضد چسبنده روی سطوح می باشد که بر حسب نیاز و نوع محصول به مشتری ارائه میگردد.

مزایای استفاده از براق کننده پرلفلای استاتیک عبارتند از :

  1. جلوگیری از خروج رطوبت از محصول به خارج
  2. افزایش بازار پسندی محصول
  3. جلوگیری از نفوذ عوامل آلوده کننده خارجی به داخلی محصول
  4. جلوگیری از چسبیدن پاستیل ها به یکدیگر و نیز جلوگیری از چسبیدن به سینی ها، قالب ها و لفاف های کیک، لواشک و پاستیل

براق کننده و روغن های جداکننده پاستیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *